072-711 2435
Tips!
BBQ Recepten
Over ons
Contact
Alles voor De Buitenkok Black Friday
Barbecues
Kamado BBQ
Kamado Joe
Joe Junior
Classic Joe
Konnected Joe
Big Joe
Kamado Joe met tafel
iQ Grills
Bestcharcoal
Houtskool BBQ
Gas BBQ
Pellet grill
Rookoven
Elektrisch
Houtskool
Accessoires
Buitenkeukens & Tafels
Barbecue accessoires
Kook accessoires
Barbecue boeken
Brandstoffen
Global Messen
Kruiden/Rubs & Sauzen
Kruiden
Sauzen
Alle producten
Barbecues
Accessoires
Kruiden/Rubs & Sauzen
Winkelwagen
0
Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Bekijk winkelwagen
Menu
Barbecues
Kamado BBQ
Kamado Joe
Joe Junior
Classic Joe
Konnected Joe
Big Joe
Kamado Joe met tafel
iQ Grills
Bestcharcoal
Houtskool BBQ
Gas BBQ
Pellet grill
Rookoven
Elektrisch
Houtskool
Accessoires
Buitenkeukens & Tafels
Barbecue accessoires
Kook accessoires
Barbecue boeken
Brandstoffen
Global Messen
Kruiden/Rubs & Sauzen
Kruiden
Sauzen
Alle producten
Barbecues
Accessoires
Kruiden/Rubs & Sauzen
Over ons
BBQ Recepten
Contact
Tips!
Alles voor De Buitenkok Black Friday
072-711 2435
zoeken
Handleidingen
Instructie van Alles voor De Buitenkok
Showroom/Winkel in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
15% Herfstkortingscode hk15
Kamado Joe vullen met houtskool
Vul een Kamado Joe met zoveel mogelijk houtskool. Er kan nooit teveel in zitten, wel te weinig. Door de onderste luchtschuif en de topvent dicht te zetten stikt het vuur binnen een paar minuten, dus wordt er niet meer houtskool gebruikt dan nodig is.
meer informatie
Hoe stel je de temperatuur in van je Kamado Joe
Een belangrijk onderdeel van het in gebruik nemen van je Kamado Joe is het beheersen van de temperatuur. Gebruik alleen professioneel houtskool en steek het bij voorkeur met een gasbrander aan.
meer informatie
Hoe steek je een Kamado Joe aan
Een Kamado Joe is gemaakt van een poreus materiaal. Maak geen gebruik van aanmaakmiddelen, want dat kan in het materiaal trekken. Bij voorkeur wordt het professionele houtskool aangestoken met een gasbrander.
meer informatie
Hoe laat je een Kamado Joe afkoelen
Door de hoge isolatiewaarde van een Kamado Joe, heeft afkoelen tijd nodig. Sluit de onderste luchtschuif volledig en de topvent half, voor de snelste wijze.
meer informatie
Hoe onderhoud je een Kamado Joe
Een Kamado Joe is in principe zelfreinigend. Breng de temperatuur naar 350 graden en leg de hitteschilden erin. Laat dit voor minimaal een half uur liggen op de ingestelde temperatuur en alles is schoongebrand. De hitteschilden zullen zelfs weer wit zijn. Doe de schuiven dicht en laat de Kamado Joe afkoelen.
meer informatie
Roken met Kamado Joe
Voor het roken op een Kamado Joe, worden er chunks gebruikt. Dit zijn wat grotere stukken hout, dan houtchips, waardoor je een paar uur kan roken zonder hout weer te moeten toevoegen. Roken gaat bij voorkeur op een zo laag mogelijke temperatuur.
meer informatie
Onderhoud glasfiber afdichting
Kamado Joe en inmiddels ook andere merken gebruiken een glasfiber afdichting. Deze afdichting kan na verloop van tijd...
meer informatie
Vilt vervangen Kamado Joe
De vilt afdichting is aan slijtage onderhevig en verouderd. Dit dient goed onderhouden te worden en er zit dan ook geen...
meer informatie
© Alles voor De Buitenkok
Disclaimer & Copyright
Algemene Voorwaarden
website door Webstart
terug naar boven