Showroom/Winkel in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
15% Herfstkortingscode hk15

Alles voor de Buitenkok

Alles voor De Buitenkok is een winkel en webwinkel en showroom in Alkmaar. Met oog op alleen de beste kamado, gasbarbecue, pelletgrill leverbaar, wordt ook alles tegen het scherpste tarief aangeboden. Alles voor De Buitenkok maakt als specialist en liefhebber van barbecueën een beleving. Met de juiste barbecue en de juiste accessoires wordt barbecueën een manier om de heerlijkste gerechten te bereiden!
Alles voor De Buitenkok is geautoriseerd premium dealer van onder andere Kamado Joe, Masterbuilt, Broil King, KamadoSpace, Ofyr, Global messen en andere grote merken. Alles voor De Buitenkok hanteert de scherpste prijzen, maar onderscheid zich ook door het gehele assortiment zelf op voorraad te houden en dus alles in de winkel cq. showroom bekeken en of afgehaald worden.

De openingstijden van Alles voor De Buitenkok zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 12.30 uur. Buiten deze uren is men op afspraak, ook in het weekend tot 21.00 uur, van harte welkom. Via info@allesvoordebuitenkok.nl is er ook na kantoortijden snel een afspraak te maken.

 

bekijk assortiment
Vragen of opmerkingen over onze producten?