Fraaie grote showroom in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
Levering uit eigen voorraad

Alles voor de Buitenkok

In 2009 is Alles voor De Buitenkok ontstaan vanuit passie voor het buiten koken en maakt onderdeel uit van Kamado Nederland. Alles voor De Buitenkok is specialist en leverancier van barbecues en alle accessoires daar omheen die van barbecueën een beleving maakt. Met de juiste barbecue en de juiste accessoires wordt barbecueën een vast gegeven voor het bereiden van de heerlijkste gerechten!
Alles voor De Buitenkok is gevestigd in Alkmaar en geautoriseerd premium dealer van onder andere Kamado Joe, Masterbuilt, Broil King, KamadoSpace, Ofyr, Global messen en andere merken die zich bewezen hebben. In principe houdt Alles voor De Buitenkok het gehele assortiment op voorraad en kan ook alles in de winkel cq. showroom bekeken en of afgehaald worden.

De openingstijden van Alles voor De Buitenkok zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 12.30 uur. Buiten deze uren is men op afspraak, ook in het weekend tot 21.00 uur, van harte welkom. Via info@allesvoordebuitenkok.nl is er ook na kantoortijden snel een afspraak te maken.

 

bekijk assortiment
Vragen of opmerkingen over onze producten?