Showroom/Winkel in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
15% Herfstkortingscode hk15

Algemene Voorwaarden

Levertijd:
Bestellingen voor 15.00 uur van accessoires worden in principe dezelfde werkdag verzonden. Indien een pakket niet wordt afgehaald waardoor het pakket retour gezonden wordt, worden er € 7,50 excl. btw aan bezorgkosten in mindering gebracht op het aanschafbedrag.

Levering accessoires:
Accessoires worden bezorgd door DHL, Postnl of DPD. Bestellingen van accessoires worden bezorgd door DHL of DPD en kunnen eventueel worden opgehaald bij een ophaalpunt bij u in de buurt. Voor deze locatie ontvangt u een e-mail van DHL of DPD. Binnen een week dient u uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt.

Levering Barbecues:
Alles voor De Buitenkok heeft een eigen bezorgdienst en maakt daarnaast gebruik van een transporteur. Er wordt per e-mail kenbaar gemaakt dat er de volgende dag een levering plaats gaat vinden. Op de dag van levering volgt er nog een e-mail waarin wordt aangegeven wanneer de levering ongeveer zal plaatsvinden. Er dient iemand op het leveringsadres aanwezig te zijn om de levering in ontvangst te nemen.
De bestelling wordt op de begane grond en indien mogelijk bij de voordeur afgeleverd.

De tarieven voor bezorging gelden niet voor de Wadden Eilanden. Na een bestelling wordt er contact opgenomen voor de bezorgkosten naar de Waddeneilanden.

Ophalen:
Artikelen kunnen eventueel tijdens kantooruren opgehaald worden bij:

Alles voor De Buitenkok, Havinghastraat 34, 1817 DA Alkmaar.

Bestelling annuleren:
Zolang een bestelling nog niet is verzonden kan deze kosteloos geannuleerd worden. Dit geldt niet voor tafels die na de bestelling voor ons geproduceerd worden. Bij betaling met een credit card worden de credit card kosten in mindering gebracht op het betaalde bedrag, aangezien dit bedrag ook niet door ons ontvangen is. De kosten van een credit card zijn vanaf 2% over het betaalde bedrag.

Retour:
Het verkeerde besteld? Geen enkel probleem. Indien het product in de originele verpakking binnen twee weken aan ons terugestuurd wordt, dan nemen wij het product weer retour. Het product kan opgestuurd worden aan Alles voor De Buitenkok, Havinghastraat 34, 1817 DA Alkmaar.