Showroom/Winkel in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
15% Herfstkortingscode hk15

De OFYR is ontstaan uit passie voor het buiten koken, net als De Buitenkok. Het concept van de OFYR werd voor het eerst in 2015 geïntroduceerd en wordt al in ruim 80 landen verkocht. Het samen buiten zijn rond een vuurtje en daarbij meteen eten kunnen bereiden spreekt bijna iedereen erg aan.
Mensen zijn vanaf het begin van onze geschiedenis altijd al sociale wezens gebleken. Toen al verzamelden men zich rondom vuur om te eten en elkaar te spreken. Vandaag de dag vindt communicatie voornamelijk digitaal plaats. Met z'n allen rond de OFYR geeft weer dat gevoel van verbondenheid.

Zomer en winter
Wat maakt de OFYR nu verder zo interessant? Dit zal te maken hebben met de eenvoud en de veelzijdigheid, maar ook het prachtige ontwerp is een sierraad in elke tuin. Een OFYR nodigt uit om naar buiten te gaan om je gasten te vermaken en te kunnen koken. Door de grote verscheidenheid van recepten die op de OFYR bereid kunnen worden, blijkt de veelzijdigheid. Zo wordt in Spanje de OFYR gebruikt om paella te bereiden en kruipen ze zich in Zwitserland rond de OFYR na een dag skiën met een goed glas dampende glühwein. OFYR geeft mensen aanleiding zich te verenigen rondom vuur, zowel in de winter als in de zomer.

Consument en horeca
Ook de horeca maakt veel gebruik van OFYR, en dat is niet alleen vanwege het fraaie ontwerp. Veel chef-koks gebruiken met veel plezier een OFYR door de veelzijdigheid en om in een gezellige ambiance lekker eten te bereiden.