Showroom/Winkel in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
15% Herfstkortingscode hk15

KamadoSpace tafels

KamadoSpace produceert hoogwaardige tafels voor kamado's, waarmee een volledige buitenkeuken kan worden gecreëerd. Het uitgangspunt van KamadoSpace is dat je ook buiten volledig in je comfortzone moet kunnen blijven als je aan het koken bent. Een prachtige tafel cq. buitenkeuken tot in het kleinste detail, en bovendien zeer stevig en duurzaam.

De tafels zijn in Europa ontworpen en worden ook volledig in Europa geproduceerd. De metalen onderdelen eerst thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat of ze zijn van RVS. Deze onderdelen passen prachtig bij de onverwoestbare HPL-panelen en vormen samen een zeer degelijk gebouwde constructie.

Een tafel wordt geleverd in een plat pakket met een zeer duidelijke bouwomschrijving. Zelfs met twee linkerhanden is het goed te doen door de zeer duidelijke genummerde bouw begeleiding. Er zijn geen speciale gereedschappen of vaardigheden nodig.

Bij bestelling kan worden aangegeven voor welke kamado de KamadoSpace tafel gebruikt gaat worden zodat het juiste bovenblad hiervoor meegeleverd wordt. Indien er ooit een ander model kamado wordt overwogen kan het bovenblad eenvoudig vervangen worden voor dat type. De tafels zijn in principe uit voorraad binnen twee weken leverbaar.