Showroom/Winkel in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
15% Herfstkortingscode hk15
Joe Junior
KJ13RH
€ 599,-

Joe Junior

KJ13RH
€ 599,-

Het kleinste formaat kamado van Kamado Joe. Draagbaar maar met een grilldiameter van 36cm en het standaard meegeleverde hitteschild geheel volwaardig.

meer lezen
Afhalen mogelijk
Veilig betalen via iDeal (mollie)
Bel 072-711 2435 voor een eventueel gratis pakket!
Geautoriseerd Merken Dealer
Gratis verzending vanaf € 50,00
15% Herfstkortingscode hk15

Het kleinste formaat kamado van Kamado Joe. Draagbaar maar met een grilldiameter van 36cm en het standaard meegeleverde hitteschild geheel volwaardig.

meer lezen

Door zijn ideale formaat en prettige handgrepen neem je de Joe Junior overal mee naartoe. Op de boot, in je caravan of naar de achtertuin van je vrienden. Met een grilldiameter van 36 cm is het de kleinste telg van de Kamado Joe-familie.

Toch merk je daar tijdens het grillen niets van. De Joe Junior kan namelijk alles wat je van zijn grote broers gewend bent. Grillen, roken, braden of roosteren? Voor de Joe Junior is het geen probleem. Je bereidt in een handomdraai de lekkerste gerechten. De grill oppervlakte biedt voldoende ruimte voor 8 grote hamburgers. Met premium keramiek, een hitteschild en een ingebouwde temperatuurmeter is de Joe Junior een volwaardige kamado te noemen.

Als er één kamado flexibel is, dan is het wel de Joe Junior van Kamado Joe. Door het ijzeren onderstel, de handgrepen en zijn relatief lage gewicht (31 kg) neem je hem zo mee. Benieuwd wat de Joe Junior nog meer te bieden heeft?

Levenslange garantie
Premium keramiek
Keramisch hitteschild voor indirect vuur
HDPE-handgreep
Ingebouwde temperatuurmeter
RVS-grillrooster met diameter van 36 cm
Een krachtig onderstel
Inclusief grillroostertang
Inclusief houtskoolpook

Bepaal zelf de temperatuur
Met de Joe Junior stel je precies de juiste temperatuur voor elk gerecht in. Dit doe je met behulp van de luchtschuiven. Wat je ook bereidt, de Joe Junior zorgt ervoor dat de vleessappen en aroma’s het best tot hun recht komen. De dikke keramische behuizing houdt warmte en vocht binnen, zodat elk stukje vlees mals en sappig blijft.

Ideaal als sidekick van je grotere Kamado Joe
Heb je al een Kamado Joe? Dan is de Joe Junior ideaal om als sidekick in te zetten voor kleinere gerechten, zoals chicken wings of groenten. Zo grill je met gemak voor een grote groep zonder uren achter de grill te staan.

Neem hem overal mee naartoe
Door zijn handzame formaat neem je de Joe Junior eenvoudig mee op vakantie of naar de achtertuin van je vrienden. Hij weegt namelijk maar 31 kg en heeft een diameter van 36 cm. Op het roestvrijstalen grillrooster van de Joe Junior bereid je vlees, vis of groente voor wel 8 personen.

Toevoegen aan winkelmand

Gewicht 31 kg
Grilldiameter 36 cm
De Kamado Joe Junior wordt geleverd in een krat van 72x62x62cm