Showroom/Winkel in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
15% Herfstkortingscode hk15

Als geautoriseerde dealer van Kamado Joe bieden we je onverslaanbare deals voor de meest verfijnde en luxe kamado BBQ's op de markt!

 Levenslange garantie
 Premium keramiek
 -15% Black Friday korting met code hk15
 De code is nu direct geldig! Wacht niet tot black friday

Wees snel, want OP = OP

Kamado Big Joe - Black Friday deal

Voor wie grootse BBQ-plannen heeft, is de Big Joe de ideale keuze. Een Big Joe is de grootste maat kamado van Kamado Joe en de Big Joe wordt geleverd met onderstel, geremde wielen en metalen zijtafels. Meer ruimte betekent meer vrijheid voor creativiteit en het entertainen van een groter gezelschap.

Bekijk Big Joe - Black Friday

Kamado Joe Classic - Black Friday deal

De Classic Joe is de populairste maat van Kamado Joe. Met het Divide & Conquer grillsysteem kun je verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden op verschillende temperaturen. Ga voor de kamado joe classic 2 black friday of de nóg luxere kamado joe classic 3 black friday.

Alle Classic Joe's- Black Friday

Kamado Joe Junior - Black Friday deal

De Joe Junior is de kleinste en voordeligste maat Kamado Joe en perfect voor kleine ruimtes. Als tafelmodel is de Joe Junior handig mee te dragen door de prettige handgrepen. Ondanks zijn formaat levert hij dezelfde functies als zijn grotere broers. Grillen, roken, braden of roosteren!

Bekijk Joe Junior - Black Friday

Waarom Kamado Joe?
Kamado Joe staat bekend om zijn innovatieve functies en robuuste bouwkwaliteit. Het Divide & Conquer grillsysteem biedt ongeëvenaarde kookflexibiliteit, terwijl de glasvezel pakking en het unieke scharnierontwerp zorgen voor een superieure gebruikerservaring. Kies voor Kamado Joe en ervaar het verschil in duurzaamheid, veelzijdigheid en smaak.

Hoe gebruik ik de Black Friday Kamado Joe kortingscode?
Profiteer nu direct van de Black Friday kortingen en bestel direct jouw Kamado Joe met -15%. Gebruik kortingscode hk15 bij het tabje 'betalen' tijdens het afrekenen. Upgrade je BBQ-ervaring met de beste deals van het jaar!

Bekijk alle Kamado Joe BBQ's