Fraaie grote showroom in Alkmaar
Afhalen mogelijk
Binnen een werkdag verzonden
Levering uit eigen voorraad

Een iKamand functioneert alleen probleemloos, als deze op de juiste wijze is ingesteld en verbonden met een 2.4ghz wifi signaal.

Het kan zijn dat het modem waar de iKamand op moet worden geinstalleerd, zo staat ingesteld dat het wifi signaal 2.4ghz als 5.0ghz gecombineerd is en dus een zelfde netwerknaam heeft. Omdat 5.0ghz sneller is maar minder bereik heeft, schakelt een mobiel apparaat wanneer nodig automatisch over op het sterkere signaal van 2.4ghz. Een apparaat zoals de iKamand functioneert echter alleen op 2.4 ghz. Indien hier geen rekening mee wordt gehouden, kan de iKamand verbinding verliezen.

Er dient in het modem een specifieke wifi netwerknaam voor het 2.4ghz ingesteld te zijn, waar de iKamand op geinstalleerd kan worden. Daarnaast dient het mobiel apparaat waarmee de iKamand aangestuurd wordt, zo ingesteld te worden dat het (tijdens gebruik van de iKamand) niet kan wisselen van wifi netwerk en verbinding houdt met het 2.4ghz wifi netwerk, waar de iKamand ook op aangesloten is. 

Nagenoeg alle bekende problemen met betrekking tot gebruik van de iKamand komen met bovenstaand correct uitgevoerd niet meer voor.